VROEGE VOGELS

Jaaa, de eerste bruiloft van het jaar! Op 17 maart fotografeerden we Nick en Natalie in Leiden.

Om 6.15 uur stond Naomi van Naomi Makeup & Hair bij Nick en Natalie op de stoep om het haar en de make-up van Natalie, Natalies moeder, schoonmoeder en zus te doen. Nick pakte zijn spullen en vertrok naar het huis van zijn ouders, waar hij zich voor de bruiloft klaarmaakte. 

Alex startte de dag bij Nick, die het gezellig had met zijn familie en beste vriend. Ik fotografeerde de dames, waar het net zo gezellig was.

DE ZENUWEN

Ze kwamen toch nog even langs: de zenuwen. Vlak voordat Nick Natalie thuis ophaalde. Natalie: “Wat doe ik nou gek? Ik zie die man toch elke dag?!” Maar ach, dat hoort er stiekem toch gewoon een beetje bij.

DE FOTOREPORTAGE

Nadat Nick Natalie had opgehaald, vertrokken we naar het Valkenburgse meer. Omdat de bruiloft middenin Leiden plaatsvond, fotografeerden we het bruidspaar ook nog even in de stad. Daar hadden ze natuurlijk alle bekijks en vloog de ‘gefeliciteerd’ en ‘geniet ervan’ ze om de oren. 

TROUWEN BIJ GRAND CAFÉ DE BURCHT

De trouwceremonie was knus en gezellig. De gasten zaten in een halve cirkel. Zo konden Nick en Natalie ze allemaal goed zien. Het was een ceremonie met een lach en een traan. Wat een fijne woorden, sprak de trouwambtenaar. 

DE LUCHT IN OP DE VRIENDENFOTO

Na de borrel was het tijd om de familie- en vriendenfoto’s te maken. We boften met al het groen en nog meer met de gasten, die er stuk voor stuk prachtig uitzagen en er echt een gezellige boel van maakten.

HET DAK VAN HET KOETSHUIS AF

Tijdens de borrel en het diner werd er zo mooi gespeecht. Wat een geluk met zo’n mooie groep mensen om hen heen. Na het diner brak het feest uit. Het bruidspaar straalde. Wát een prachtige dag. Precies zoals ze het wilden. En volgens mij kregen wij onze lach ook niet meer van ons gezicht af. 

4 reacties. Reactie plaatsen

Carla distelvelt sloos
23 maart 2023 17:36

Het was een topdag
We zijn zoooo trots op jullie

Beantwoorden
Anita Bijleveld
23 maart 2023 22:56

Wat een mooie woorden Anne, er wordt precies verwoord hoe de dag is verlopen. Dag met een gouden randje en nu nog als kers op de taart jullie mooie foto’s.
Bedankt namens Erik en mij

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden

Menu