RUST EN RUIMTE
Heerlijk vinden we het, als een bruidspaar ons ruim de tijd geeft om het klaarmaken te fotograferen. Net zoals op deze bruiloft. Jeroen en Petra trouwden in het prachtige Schoorl. Petra werd, samen met haar ceremoniemeester en schoonzus, in een hotelkamer van het Jan van Scorel hotel opgemaakt. Er hing een prettige, vredige sfeer. En ik kreeg alle ruimte, mocht wel twee uur mijn gangetje gaan! Het leuke is, dat je dat echt in de foto’s terug kunt zien. Ik kon spelen met het licht, verschillende lenzen gebruiken, tijd nemen om creatieve hoeken te vinden. Want je creativiteit loslaten gaat nou eenmaal beter als je de rust en ruimte krijgt!

LIMBURGSE VLAAIEN
Petra komt uit Limburg. Af en toe hilarisch, omdat we woorden die Petra’s familie uitsprak helemaal verkeerd verstonden. Na de liefdevolle en emotionele ceremonie was het natuurlijk tijd voor… Limburgse vlaaien. Echte! 😉

SCHOORLSE DUINEN
Van alle mooie duingebieden die Noord-Holland rijk is, staan de Schoorlse duinen toch wel hoog op ons lijstje. Jeroen en Petra trouwden aan de rand van het duin, dus na de ceremonie en de taart, konden we lopend op ons gemak het duin in. En in het duin konden we natuurlijk alle kanten op. Omgevallen boomstammen, zandvlaktes en bloesems, wij konden weer los!

GOOI DIE SCHOENEN DE LUCHT IN!
Na een gezellige barbecue verplaatsten de gasten zich naar de feestzaal. Daar werd meteen de sfeer gezet met de Shoe Game. Omdat we deze zelf ook nog niet kenden (tamelijk beschamend als je bruidsfotograaf bent), volgt hier even een uitleg. Bruid en bruidegom nemen plaats op de stoelen, die met de rugleuningen tegen elkaar aanstaan. Zo kunnen ze elkaar niet zien. Ze houden een schoen van zichzelf en een schoen van de ander vast en geven hiermee antwoord op de vragen die gesteld worden. Een vraag kan zijn: Wie is de grootste rommelkont? De bruid en de bruidegom houden dan de schoen van de grootste rommelkont omhoog. Dit spel wordt gegarandeerd hilarisch, want het bruidspaar is soms erg stellig over het antwoord en is het natuurlijk niet de hele tijd met elkaar eens. Na hard gelachen te hebben, nam iedereen nog een lekker drankje en danste het bruidsmeisje, zoals alleen bruidsmeisjes dat kunnen.

 

 

 

1 reactie. Reactie plaatsen

Mooie foto’s! Gefeliciteerd Petra en Jeroen.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden

Menu