HET BEGIN: KLAARMAKEN MET KINDEREN

Trouwen deden Rick en Nienke met elkaar, maar ook echt met z’n viertjes. Hun kinderen Elvi en Caesar keken, net als zij, al maanden uit naar deze dag! Tijdens het klaarmaken hielp Elvi haar moeder en Caesar zijn vader. Betere hulp kun je niet krijgen!

DE EERSTE ONTMOETING

De bel ging, het moment was aangebroken! Het spannendste moment misschien wel. Nienke en Elvi openden de voordeur en alle monden vielen open. Wat zag iedereen er prachtig uit! Ze namen de tijd om elkaar goed te bewonderen.

IN DE BAKFIETS

Met de bakfiets en een zonnetje op het gezicht naar de trouwceremonie! Het bruidspaar en hun kinderen werden verwelkomend door alle gasten, die het thema ‘kleurrijk’ goed begrepen hadden. Wat een kleuren en gezelligheid!

TROUWEN EN ZINGEN

De trouwceremonie werd door Roos gedaan en was genieten! Wat werd er gelachen! Krystl zong en speelde de mooiste liedjes op haar gitaar en op het aller- allerlaatste moment besloot Nienke op te staan en het lied over te nemen. En wat kan ze zingen! Voor iedereen een geweldige verrassing!

BORRELEN TUSSEN DE BOTEN

Bij Havenrijk aan het Uitgeestermeer werd geborreld en gedineerd. Toen het zonnetje mooi laag hing, zetten we het bruidspaar op de foto. Zoals je kunt zien, kregen we daar hulp bij.

DISCOMAT AAN EN GAAN

Het feest werd geopend met een toast en een dansje door Rick, Nienke, Elvi en Caesar. Daarna gingen ook de voetjes van de gasten van de (disco)vloer! Wat een heerlijke dag was dit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden

Menu