KLAARMAKEN IN DE OUDE KEUKEN

Fleur kreeg zo’n beetje de mooiste plek in het hoofdgebouw van Beeckestijn toegewezen om zich klaar te maken: De oude, sfeervolle keuken. Het licht viel door de hoge ramen naar binnen. Fleur keek uit over de tuin, richting de fontein, waar alle voorbereidingen voor de ceremonie werden getroffen. Haar moeder, beste vriendin en schoonzus vergezelden haar.

EEN, TWEE, DRIE, KLAAAAR

Net als de vrouwen proostten ook de mannen op een mooie dag. Nick maakte zich thuis klaar en dat was, net als bij de meeste mannen, zo gebeurd. Een likje gel in het haar, even de stropdas netjes en Nick was er klaar voor. 

SCHEUREN MET DE MINI

De Mini Cooper; het is een droom van Nick. Voor zijn bruiloft hoefde hij niet lang na te denken over het vervoer naar de locatie. Samen met zijn zoontje Dani reed hij de buitenplaats van Beeckestijn op. Daar stonden de gasten klaar om hen te verwelkomen. En Fleur..? Die wachtte rustig in de keuken op zijn komst.

FIRST LOOK

Het moment dat je elkaar voor het eerst ziet. De meeste bruidsparen kiezen voor een moment, vóórdat de trouwceremonie plaatsvindt. Het kan namelijk best wel spannend zijn. Nick en Fleur vonden het juist leuk om elkaar bij de trouwceremonie voor het eerst te zien. Niet alleen Nick, maar ook hun zoontje Dani en alle andere gasten zagen het mooie bruidje hier voor het eerst. Dani wilde gelijk een knuffeltje van zijn mama.

TROUWCEREMONIE OP DE BUITENPLAATS

Fleurs vader, Nicks moeder en een aantal vrienden van het bruidspaar namen tijdens de trouwceremonie het woord. Ze vertelden over hoe Nick en Fleur elkaar leerden kennen en hoe ze verliefd werden. Het zonnetje scheen, de lucht was blauw en in pak was het behoorlijk warm. Maar dat mocht de pret niet drukken. Wat een fijne en persoonlijke trouwceremonie, door de geliefden van Nick en Fleur.

MACARONS OP JE BRUILOFT!

Een kleine bruidstaart, gewoon, omdat het leuk is om er een aan te snijden. Maar macarons, omdat ze zo lekker zijn! En geloof ons; dat waren ze!

SPECTACULAIR PROOSTEN

Ja ja, bij Brasserie Beeckestijn wordt een fles niet gewoontjes ontkurkt, hoor. Dat gebeurt hier met een sabel. Wie dat mag doen? Dat zie je hier!

TROUWREPORTAGE BIJ BEECEKSTIJN

Wat zijn er toch veel mooie plekjes te vinden bij Buitenplaats Beeckestijn. Met veel plezier schoten wij het ene na het andere mooie plaatje!

FEEST MET JACCO SILVER

Na een heerlijk diner, op een zwoele zomeravond, aan een lange, witgedekte tafel, met tussen de gangen door een kus van oma, was het tijd om de heupjes los te gooien. En dat lukte wel. DJ Jacco Silver zorgde dat het dak er (gelukkig nog net niet) afging en Nick en Fleur zorgde voor een sprookjesachtige openingsdans. Wat een fantastische dag!


LOCATIE | Brasserie Beeckestijn

BLOEMEN | Meijn Schikt Het

STYLING | Rich Art Design

DJ | Jacco Silver

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden

Menu