AAN DE ANDERE KANT VAN DE GANG
In alle rust wilde Thyrza haar make-up en haar laten doen. Er hing dus een heerlijk relaxte sfeer in de bruidssuite van Landgoed Waterland. Haar aanstaande Sander wilde juist een beetje in de feeststemming komen. Aan de andere kant van de gang, recht tegenover de bruidssuite, werd er alvast lekker geproost. Alex, die zelf ook wel van een feestje houdt, maakte een mooie reportage van de mannen. En ik, totaal geen problemen met rust en regelmaat, mocht me bij Thyrza uitleven.

EEN WAARGEBEURD SPROOKJE
Thyrza zag er, serieus, uit als een prinses. Haar kanten jurk, de tiara op haar hoofd, zo uit een sprookje gerold. Via de grote trap kwam ze naar beneden. Haar vader wachtte haar op. Een emotioneel moment. Thyrza wilde gauw door naar het prieel, waar de ceremonie onder gehouden werd. Haar vader gaf haar weg en de ambtenaar Dirk Zeelenberg stond klaar om zijn woordje te houden.

REPORTAGE BIJ HET LANDGOED
Dit landgoed leent zich natuurlijk geweldig voor een fotoreportage. We hoefden dus niet ver te lopen, want we zaten al middenin de natuur. Bosgebied, open plekken, we konden ons er prima vermaken. Bij terugkomst schoven de gasten aan tafel voor het diner. Eén lange, wit gedekte tafel met op de achtergrond het landhuis. Zucht… Zo wil iedereen toch wel trouwen?

Pssst, nieuwsgierig naar meer? Binnenkort is de hele bruiloft op onze website te bewonderen. 🙂

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden

Menu