DE ALKMAARSE SINT LAURENSKERK
De kerk die ook wel ‘grote kerk’ wordt genoemd. En groot is hij zeker! We lopen er zo vaak langs, dat we dat soms wel eens vergeten. Maar nu we er weer eens binnen liepen, waren we weer erg onder de indruk. En natuurlijk vonden we het ontzettend leuk om in deze kerk het eerste bruidspaar van het seizoen te mogen fotograferen!

GEEN GEHAAST… TOCH?
De dag begon rustig bij Melissa thuis. Geen gehaast, alles rustig aan. Haar aanstaande man Marvin ging zelfs nog lekker sporten. De hond Buddha vertrok ook geen spier. Toen het tijd was om naar de kerk te vertrekken, begon het wel wat spannender te worden. We waren toch wel iets aan de late kant. Maar vooralsnog niets aan de hand! Bij de kerk aangekomen, schrok Melissa. “De taart! Die staat nog thuis!” Gelukkig kon Marvin nog langs huis rijden om de taart op te halen. De ceremonie liep daardoor iets uit, maar dat was eigenlijk wel lachwekkend!

KLUNDER
Trouwen in de Sint Laurenskerk en vervolgens naar de overkant om te dineren bij Klunder. Ideaal! De bovenverdieping was voor het bruidspaar gereserveerd. Het bruidspaar zat met de gasten aan lange tafel bij het raam, uitkijkend over de Sint Laurenskerk. Zo romantisch! En over romantisch gesproken… Dat was de openingsdans ook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden

Menu