BEGIN BIJ ‘T BEGIN
Voordat ik me superenthousiast ga uitlaten over de trouwreportage in de bioscoop, waar we dit lieve bruidspaar dikke pret hadden, zal ik eerst even de ochtend omschrijven. Mayla maakte zich middenin de gezelligheid van haar vriendinnen klaar in huis en Rick deed hetzelfde, maar dan in zijn ouderlijk huis. Toen we bij het bruidspaar op kennismakingsgesprek kwamen, stond er een bakfiets in de voortuin, waar nog hard aan gewerkt werd. Trots vertelde ze dat dit het vervoersmiddel zou worden voor hun mooie dag. Maar eerst moest de bekabeling nog op de fiets gemonteerd worden. “Want het is wel handig als de remmen het doen!” Grapten ze. Nu stond de bakfiets te schitteren in de zon. De kleur van de bak, lichtblauw, kwam overal in terug. Van de jurken van de bruidsmeisjes tot de kleur van de bruidstaart. Zo was alles op elkaar afgestemd. Maar… Terug naar de bakfiets. Rick zorgde dat hij in het park met de bakfiets klaarstond om Mayla te ontmoeten. Toen Mayla naar Rick toe wandelde, kon ik de spanning voelen. Op het bruggetje stond hij klaar, het boeket in zijn handen. Het was een prachtige ontmoeting!

LICHT UIT, ROMANTIEK AAN
Wat waren we enthousiast toen we hoorden dat dit stel een trouwreportage in de bioscoop in gedachten had. De CineMagnus in Schagen vond het een superleuk idee en wilde speciaal de bioscoop voor het bruidspaar openen. Rick en Mayla kregen een grote bak popcorn (hoe lief?!) en samen kropen ze in een bioscoopstoel. Toen kon het licht uit, Shrek op het scherm, popcorn in de hand en de romantiek aan.

CEREMONIE IN VALKKOOG
Ze trouwden in het kleine dorpje Valkkoog, met zijn 58 woningen en 1 kerk. Een charmant kerkje, goed belicht en een fijne sfeer. De ceremonie was vol lol, liefde en andere emoties. Het weer was prachtig, dus de taart werd, na de ceremonie, buiten aangesneden. De bruidsmeisjes en bruidsmannen hadden de kerktuin prachtig versierd. Natuurlijk kreeg de bakfiets een speciale plek. Er lagen gekleurde stiften bij, zodat de gasten een boodschap op de bakfiets konden nalaten. Echt een superleuk idee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden

Menu